Hyviä tiedon lähteitä 

Englanninkielisiä

Thyroid Patient Canada kertoo kilpirauhasen tutkimuksista ja niiden tulkintojen ongelmista avoimesti ja rehellisesti. Tieteellinen taso analyyseissä ja artikkeleissa on varsin korkea. Lue lisää täältä.

Hypothyroid Mom on yksi maailmanlaajuisesti tunnettu hyvän kilpirauhashoidon puolestapuhuja. Hän kertoo asioista melko kansantajuisesti, mutta silti nojautuen tieteeseen. Klikkaa tänne.

Mary Shomon on kansainvälinen kilpirauhasasioiden puolestapuhuja ja hän usein julkaisee alan viimeisistä asioista. Häntä on helppo seurata Facebookissa, Twitterissä tai tilata hänen uutiskirjeensä täältä


Suomenkielisiä

Hypotyreoosi-info on suomenkielinen blogi, jossa aiheena on kilpirauhasen vajaatoiminta ja etenkin T3-pitoinen hoitolinja. Tämä on ollut Suomessa uraauurtavaa käännöstä. Bloginpitäjä on ollut aktiivisesti yhdistyksessämme mukana. Lue lisää täältä.

Jalkeilla-blogissa eräs merkittävä suomalainen kilpirauhasvaikuttaja antaa käytännön vinkkejä omaan hoitoon, myös T3-hormonilla. Hänellä on käytännön kokemusta siitä, miten noustaan sängyn pohjalta ihmisten ilmoille. Tämä bloggaaja on myös ravintoterapeutti. Blogiin täältä


Kilppariblogien kärki maailmanlaajuisesti